من به یاد دارم که مدتها قبل در جستجوی چگونگی ساخت گلاب بود و چقدر به نظر پیچیده می رسید. ایده اینکه آب مقطر بخوریم و ساعتها روی اجاق گاز بایستیم ، دستگاه عرق گیری به نوعی به نظر نمی رسد که ارزش این تلاش را داشته باشد.

بنابراین بیشتر به آن توجه کردم و فهمیدم … واقعاً اصلاً پیچیده نیست. و در واقع ، این خیلی سریع و آسان است که می توانید در کمتر از 30 دقیقه این کار را انجام دهید! استفاده از وسایل روزمره و گل رز از باغ شما (یا باغ همسایه شما).

گلاب خانگی: یک روش سریع و آسان گلاب خانگی: روشی سریع و آسان

در مورد ساختن چیزهای خانگی از ابتدا چیزی بسیار رضایت بخش است ، به خصوص هنگامی که با موادی از باغ شما ساخته شده است. و این فقط به نتیجه نهایی مربوط نمی شود ، از این روند بسیار لذت می برد. عطر شگفت انگیزی که خانه شما را پر خواهد کرد ، ارزش آن را دارد که به تنهایی امتحان کنید …

گلاب خانگی: یک روش سریع و آسان گلاب خانگی: روشی سریع و آسان

گلاب خانگی: یک روش سریع و آسان است

اگر به یک پیاده روی بیشتر احتیاج دارید ، برای دیدن ویدیویی که با استفاده از همان روشی که در بالا پیدا کردم ، اینجا را کلیک کنید. بگذارید بدانم که آیا روش متفاوتی دارید یا خود را با موفقیت در زیر ساخته اید ، من دوست دارم بشنوم که دیگران چگونه خود را می سازند!

چاپ دستگاه عرق گیری

آب خانگی گل سرخ: یک روش سریع و آسان

عناصر
شما نیاز خواهید داشت…
گل رز (حدود 4). تازه ، عاری از سموم دفع آفات ، ترجیحا در باغ شما یا یک باغ دوست پرورش داده می شود ، بنابراین می دانید از کجاست.
یک قابلمه بزرگ با درب
یک کاسه ضد حرارت کوچک
آجر پیچیده شده در فویل قلع
شیر آب
تکه های یخ
حوله آشپزخانه
دستورالعمل ها
اطمینان حاصل کنید که گل رز تمیز و بدون اشکال است. برای انجام این کار ، یک کاسه را با آب سرد یخ پر کنید (آب شیر آب سرد انجام خواهد داد) و گل ها را در داخل آب تکان دهید تا اشکالات موجود در جوانه ها پنهان شود. * سپس گلبرگ ها را بردارید و چرخش خوبی به آنها بدهید. در اطراف آب
محتویات را از طریق یک صاف کننده بریزید و مجدداً گلها را از شیر آب با یک جت قوی بشویید ، مطمئن شوید که هیچ اشکالی و کثیف باقی نماند. ساقه ها و برگ ها را دور بیندازید.
گلبرگها را روی 2 ورقه رول آشپزخانه دستگاه عرق گیری بچسبانید و خشک کنید.
آجر پوشانده شده از فویل را در انتهای قابلمه خود بر روی اجاق گاز و بالای آجر قرار دهید ، کاسه ضد حرارت را قرار دهید. هدف از آجر بالا بردن کاسه در حالی که آب چگالش را جمع می کند.
گلبرگهای گل رز را در اطراف آجر پراکنده کرده و فقط آب کافی برای ریختن گلبرگ ها بریزید.
آب را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا جوش بیاید و درب آن را به صورت وارونه قرار دهید (بله ، وارونه.)
مکعب های یخ را روی درب وارونه قرار دهید. این باعث می شود روند تراکم تسریع شود و به کاسه داخل کمک می کند تا گلاب را سریعتر جمع کند.
بعد از گذشت 20 دقیقه ، درب آن را با دقت جدا کنید دستگاه عرق گیری (آب مکعب یخ ذوب شده را دور بریزید) و ببینید که ظرف چقدر مایع جمع کرده است. گلاب شما وجود دارد! اگر فقط مقد ار کمی وجود دارد ، کافی است درب آن را مجدداً بگذارید و کمی طولانی تر بگذارید. برخی از آموزشهای دیگر پیشنهاد می کنند تا بیشتر از 2 ساعت آن را بگذارید تا آب بیشتری جمع شود.
کاسه را خیلی با دقت بردارید و بگذارید تا خنک شود. سپس می توانید گلاب را به یک بطری یا شیشه شیشه ای منتقل کنید و تا 3 ماه در دمای اتاق نگه دارید.
یادداشت از بازرگانی بهار تهیه کنید
* اگر توسط مورچه ها و عنکبوت ها خراب شده اید ، برای این قسمت از دستکش های ماریگل استفاده کنید!

Posted in متفرقه

Leave a Comment:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *